Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλειος είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους μαθητές της Γ τάξης του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στο Δημαρχείο της πόλης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής με σκοπό την ενημέρωσή τους για τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Γιαννάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μαραγγός καλωσόρισαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και απάντησαν πρόθυμα στις ερωτήσεις τους. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους μαθητές για τις αρμοδιότητες και τον ρόλο του Δήμου, μίλησε από καρδιάς και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βελτιωθεί κάθε πτυχή και τομέας της πόλης που αφορά ιδιαίτερα τη νεολαία. Εξέφρασε δε την άποψη, ότι το Δημαρχείο θα πρέπει να είναι ένας οικείος χώρος για κάθε πολίτη και κάθε μαθητή του Δήμου μας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Δημαρχείου, προκειμένου οι μαθητές να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα για την οργάνωση των υπηρεσιών. Η ικανοποίηση των μαθητών από τις απαντήσεις που έλαβαν και το χαμόγελό τους ήταν η καλύτερη επισφράγιση της επίσκεψης.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων  του 1ου Γυμνασίου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.