Ιερά Αγρυπνία Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους στο Αμμοχώρι

Στις 12 Ιουλίου του 1994, στις 11:30 τη νύχτα, την ησυχία τάραξε μια δυνατή βροντή! Κατόπιν με συνεχείς αστραπές φωτιζόταν όλο το Άγιον Όρος. Το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Γέροντας (Άγιος Παϊσιος) είχε περάσει στην αιωνιότητα.
Στις 11 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:30. στον περικαλλή Ναό του Αγίου Γεωργίου στο  Αμμοχώρι Φλώρινας θα τελεστεί η καθιερωμένη ετήσια Ιερά Αγρυπνία εις μνήμην του Αγίου Παϊσίου προστάτη του Συλλόγου μας.
Καλούμε όλα τα μέλη μας, όλους τους φίλους του Αγίου Όρους αλλά και όλους τους πιστούς να παραστούν να συμμετέχουν και να συμπροσευχηθούν μαζί μας στην Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Οσίου πατρός Παϊσίου
Ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους κατόπιν συνεννόησης με τον Πατέρα Κωνσταντίνο εφημέριο του Ιερού Ναού, ανακοινώνει πως θα υπάρξουν Ιερά Λείψανα Αγίων έπειτα από αιτημα πολλών φίλων και μελών του Συλλόγου.
Πρόκειται για τα Λείψανα του Αγίου  Ευδοκίμου,  της Αγία Μεθοδίας, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, του Αγίου Χαραλάμπους λαι του Αγίου Μαρτυρος Ορεστίου.
Τα Ιερά Άγια Λείψανα θα παραμείνουν σε προσκύνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της αγρυπνίας και της Θείας Λειτουργίας, που θα τελεσθεί στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου στο Αμμοχώρι.
Ο πρόεδρος και το Δ/Σ του Συλλόγου

Óôéãìéüôõðï áðü ôçí ëåéôïõñãßá ôçò áðïêáèÞëùóçò êáé ôï ðñïóêÞíõìá ôïõ Åðéôáößïõ óôïí Éåñü Íáü ôïõ ÐñïöÞôç Çëßá óôï ÐáãêñÜôé,Ì.ÐáñáóêåõÞ 22 Áðñéëßïõ 2011 (EUROKINSSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)