Καταγραφή όλων των ενεργών καλλιτεχνών του Νομού Φλώρινας

Καταγραφή όλων των ενεργών καλλιτεχνών του Νομού Φλώρινας (ανεξάρτητα από το εικαστικό αντικείμενο τους και με το αν πρόκειται άτομα με πτυχίο εικαστικών ή είναι αυτοδίδακτοι).

«Η τέχνη εντός και εκτός μας» 

Εκ μέρους του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (3ο εργαστήριο ζωγραφικής) διενεργείται ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους ενεργούς καλλιτέχνες του Νομού Φλώρινας να συμμετάσχουν στην καταγραφή αυτή. Σκοπός είναι να πραγματοποιηθεί μια δυναμική λίστα, ομάδα με όλους τους εικαστικούς δημιουργούς (άτομα με πτυχίο εικαστικών ή αυτοδίδακτοι). Ευπρόσδεκτοι στην ομάδα αυτή είναι όλοι ανεξάρτητα με το είδος τέχνης με το οποίο ασχολούνται (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, performance art, μουσική, βίντεο, χορός, ποίηση, κ.α.).

Παρακαλείσθε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσω αποστολής μηνύματος στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση σημειώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία σας:

Δήλωση ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Απαραίτητα στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο / ηλεκτρονική διεύθυνση / τηλέφωνο / καλλιτεχνικό μέσο/α.

Υπεύθυνη συντονισμού καταγραφής: Σοφία Λεωνίδου (φοιτήτρια στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας).

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

6937314571