Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ στη Φλώρινα

Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ βρέθηκε την Τρίτη στη Φλώρινα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των εργαζομένων για τη μαζική και ενωτική τους συμμετοχή στην προγραμματισμένη γενική απεργία, στις 17 Απριλίου.

Με σύνθημα την ενότητα και την αλληλεγγύη, οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ μοίρασαν φυλλάδια στην κεντρική πλατεία, ενημέρωσαν για την απεργία, πραγματοποίησαν συναντήσεις και συμμετείχαν σε ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων. Τα μέλη του κλιμακίου της Συνομοσπονδίας είχαν το πρωί συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο, τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη και τον πρόεδρο των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος Κωνσταντίνο Βελιάνη, ενώ παράλληλα επισκέφτηκαν διάφορους χώρους εργασίας και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.

Το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, υπήρξε ενημέρωση τόσο των ΜΜΕ όσο και των εργαζομένων για τα αιτήματα της απεργίας και ζητήθηκε η μαζική συμμετοχή όλων.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ταχματζίδης, ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Θέμης Αμπλάς.