Οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας

Την Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023, παρουσιάστηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας και ανέλαβαν υπηρεσία οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής στελεχών.

Πρόκειται για την κ. Κωνσταντία Βαϊρινού, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ60 Νηπιαγωγών, την κ. Ευαγγελία Τσελεπή Κωστίκα, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ70 Δασκάλων, και τον κ. Θεόφιλο Κατσιανίδη, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ70 Δασκάλων.

Το έργο των Συμβούλων Εκπαίδευσης είναι εξαιρετικά σημαντικό, εφόσον είναι αρμόδιοι για την παιδαγωγική και επιστημονική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών.  Ειδικότερα, στο έργο τους περιλαμβάνεται η υποστήριξη για την κάλυψη των καθημερινών διδακτικών και εκπαιδευτικών αναγκών των εκπαιδευτικών, η παρακολούθηση διδασκαλιών και η παρουσίαση δειγματικών διδασκαλιών, η παρακολούθηση και υποστήριξη της λειτουργίας των σχολικών εργαστηρίων και βιβλιοθηκών, η υποστήριξη της αξιοποίησης του υλικού και του εξοπλισμού τους και η ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό τη βελτίωση της διδασκαλίας σε κάθε μάθημα, τη διασφάλιση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου και την εν γένει ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θερμά συγχαρητήρια στους εξαίρετους συναδέλφους για τις νέες τους αρμοδιότητες και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο τους. Τους απευθύνουμε εγκάρδιες ευχές για μια καρποφόρα και δημιουργική θητεία με αγαστή συνεργασία, καθώς και προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες.

Συμπορευόμαστε όλοι μαζί στον διαρκή αγώνα για μια ποιοτική, αναβαθμισμένη και ανθρώπινη Παιδεία στο εύρος των απαιτήσεων της εποχής μας και στο ύψος των προσδοκιών και των ονείρων της νέας γενιάς που διαπαιδαγωγούμε με υψηλή μέριμνα και ευθύνη!

Όλγα Μούσιου Μυλωνά

Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας