Οι Φορείς Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας για τη Γενική Συνέλευση

           Οι Φορείς Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας,  τη Πέμπτη 6 Απριλίου και στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, πραγματοποιήσαμε  την Ετήσια  Γενική  Απολογιστική Συνέλευση καθώς και ενημέρωση των μελών  για  θέματα που αφορά στην Αναπηρία.

Στη ΓΣ και ύστερα από πρόσκληση μας, μας  τίμησαν με τη παρουσία τους εκπρόσωποι από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φλώρινας  οι αξιότιμες κυρίες  Ρίζου Ραχήλ Ψυχολόγος και Μίσσιου Μαρία Κοινωνική Λειτουργός οι οποίες και ενημέρωσαν τα μέλη για τη διαδικασία e-ΚΕΠΑ αλλά  και για  θέματα αρμοδιότητας τους που αφορά στα  Άτομα με Αναπηρία.

Ευχαριστούμε θερμά τις εκπροσώπους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φλώρινας για την παρουσία τους στο χώρο της Αναπηρίας, καθότι  αποτελεί μαζί με τον ΕΦΚΑ-Γραμματεία ΚΕΠΑ,  τη βασική πύλη για την υλοποίηση της διαδικασίας, της υποβολής αίτησης για αξιολόγηση της αναπηρίας  από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Ευχαριστούμε θερμά  και τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας για τη φιλοξενία μας  στον προσβάσιμο χώρο του Κέντρου,  προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των μελών-ατόμων με αναπηρία και να διεξαχθεί ανεμπόδιστα η ΓΣ.

       Επισημαίνετε ότι το γραφείο των Συλλόγων λειτουργεί κάθε Πέμπτη και ώρα 10:00πμ έως 13:00μμ για τα μέλη αλλά και για όλους τους πολίτες με ή χωρίς  αναπηρία, και παρακαλούμε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη να  προσέλθουν  για να προβούμε σε επικαιροποίηση  στοιχείων του μητρώου, προκειμένου να ενημερώνονται (και ηλεκτρονικά) για θέματα αναπηρίας.

Με εκτίμηση εκ των Διοικήσεων του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία και του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας.

Καλή Ανάσταση σε όλους μας.