Ολοκλήρωση της Α’ Φάσης Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ομαδικών Αθλημάτων σχολικού έτους 2023-2024

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ομαδικών Αθλημάτων σχολικού έτους 2023-2024 για τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Πρωταθλήτριες σχολικές ομάδες στα ομαδικά αθλήματα ανακηρύχθηκαν οι εξής:

  • Καλαθοσφαίριση μαθητών: 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας
  • Ποδόσφαιρο μαθητών: Γενικό Λύκειο Αμυνταίου
  • Πετοσφαίριση μαθητριών: 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας

Χωρίς αγώνα προκρίνονται οι παρακάτω ομάδες:

  • Καλαθοσφαίριση μαθητριών: Γενικό Λύκειο Αμυνταίου
  • Πετοσφαίριση μαθητών: Γενικό Λύκειο Φιλώτα
  • Χειροσφαίριση μαθητών: 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας
  • Χειροσφαίριση μαθητριών: 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου

Οι προκριθείσες ομάδες θα αγωνιστούν στη Β’ Φάση Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων, σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που αγωνίστηκαν αναδεικνύοντας το πνεύμα του «Ευ Αγωνίζεσθαι», καθώς επίσης και όσους παραβρέθηκαν ως φίλαθλοι οι οποίοι ενίσχυσαν την προσπάθεια των ομάδων με φίλαθλο πνεύμα και επέδειξαν σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα.

Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους διαιτητές, κριτές, γραμματεία και γιατρούς οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε τους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου που για άλλη μια φορά μας παραχώρησαν τους αγωνιστικούς χώρους τους και το προσωπικό που τους στελεχώνει για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας.

Φλώρινα, 26-2-2024

Ο Πρόεδρος ΟΕΣΑΔ Φλώρινας

Ζαχαρίας Τόνας