Ολοκληρώθηκε η δράση κατά του καρκίνου του μαστού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ σε γυναίκες του Δήμου Φλώρινας ΄με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, ο οποίος διενεργήθηκε στο πλαίσιο του καθιερωμένου αφιερωματικού Οκτωβρίου στην Πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού. Η δράση αυτή άρχισε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ολοκληρώθηκε με τον προληπτικό έλεγχο όλων των συνεργαζόμενων γυναικών .
Στην επιτυχημένη αυτή δράση συνέπραξαν ανιδιοτελώς, το Φιλανθρωπικό Σωματείο “ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ” Θεσσαλονίκης, ο Φλωρινιώτης Ειδικός Ακτινολόγος σε βιοψίες Μαστού κος Γεώργιος Λιατόπουλος, ο Δήμος Φλώρινας (Γραφείο Κέντρου Κοινότητας Φλώρινας) και το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην κα Παναγιώτα Σασοπούλου, Πρόεδρο του συλλόγου “Νέα Ελπίδα”, Χειρουργό Ειδικών Παθήσεων Μαστού για την κλινική εξέταση ψηλάφησης του μαστού των γυναικών και στον κο Γεώργιο Λιατόπουλο Ειδικό Ακτινολόγο, ο οποίος πρόσφερε δωρεάν τον πλήρη Μαστολογικό έλεγχο με ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα.
Μακάρι η αξιέπαινη αυτή κοινωνική προσφορά για την Πρόληψη από τον καρκίνο του μαστού να βρει μιμητές.

Εκ μέρουςτων συνεργαζόμενων φορέων