Ο ΑΜΣ Ακρίτας Αχλάδας συμμετέχει στη δράση «φαγητό για όλους»

Ο ΑΜΣ Ακρίτας Αχλάδας ανακοινώνει στα μέλη του αλλά και στους κατοίκους της Τ.Κ Αχλάδας ότι στηρίζει κ συμμετέχει στην φιλανθρωπική δράση της κοινότητας Φλώρινας “φαγητό για όλους”.

Υ.Γ. για την διευκόλυνση των κατοίκων και προς αποφυγή ταλαιπωρίας αυτών που θέλουν να προσφέρουν αλλά αδυνατούν να μεταβούν στην πόλη της Φλώρινας στις ώρες που ορίζει η δράση (17:00-19-00 για να προσφέρουν τα τρόφιμα που θέλουν)ο ΑΜΣ Ακρίτας Αχλάδας δίνει την δυνατότητα συλλογής τροφίμων στα γραφεία του συλλόγου του,  στο κέντρο νεότητας Αχλαδας, όπου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την συλλογή τροφίμων.

Ύστερα από το πέρας των ημερομηνιών (1-15)τα τρόφιμα που θα μαζευτούν με ευθύνη του συλλόγου μας θα δοθούν στους υπεύθυνους της δράσης.  Αυτές τις άγιες μέρες ας βρει ο καθένας από εμάς το καλό κομμάτι που κρύβει μέσα του και ας προσφέρει κάτι από το υστέρημα του σε ανθρώπους που ένα πιάτο φαγητό δεν είναι δεδομένο.

Να σημειωθεί ότι η κοινότητα Φλώρινας με συνεργασία με το γηροκομείο Φλώρινας προσφέρει πάνω από 100 μερίδες φαγητού καθημερινά για 365μερες τον χρόνο.

Καλές γιορτές σε όλους.

τηλ επικοινωνίας 6944534976