Παράταση υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ 2019

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, διενεργεί για πέμπτη συνεχή χρονιά πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με δωρεά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring). Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ) και έχουν κλείσει δύο διαχειριστικές χρήσεις, με ανώτατο ετήσιο κύκλο εργασιών €1.200.000.

Ο ωφελούμενος δύναται να λάβει δωρεά παραγωγικού εξοπλισμού/ υπηρεσιών συνολικής αξίας έως 10.000 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) και επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring).

Η υποβολή αιτήσεων παρατείνεται: μόνο ηλεκτρονικά χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών κατά το στάδιο της υποβολής, έως και 14 Απριλίου 2019.

Πληροφορίες και ανακοινώσεις: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες στην ιστοσελίδα του οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ www.mkoapostoli.gr στην ενότητα «Η Δράση μας», στην υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών 2019».

Φλώρινα, 01/04/2019

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ