Πασχαλινές διανομές από το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσπάθησε για πολλοστή φορά και ενόψει των εορτών του Πάσχα, να ανακουφίσει τις ανάγκες συνανθρώπων μας με ασθένειες και οικονομικές δυσχέρειες, διανέμοντας  αγαθά τα οποία προθύμως διέθεσαν φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες, που τιμούν σταθερά με την εμπιστοσύνη τους το ανθρωπιστικό του έργο. Εθελοντές του Τμήματος και Μέλη του, δεματοποίησαν και μοίρασαν μέχρι στιγμής με απολύτως διακριτικό τρόπο, 67 δέματα αγάπης σε όλη την έκταση του Νομού Φλώρινας, συμβάλλοντας με ατομικά τους έξοδα στη μεταφορά και τη συμπλήρωση νωπών προϊόντων για  κάποιες ειδικές περιπτώσεις, ενώ οι διανομές συνεχίζονται.

Το Π.Τ. εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τους φορείς, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες, οι οποίοι συνέβαλαν με προθυμία, προκειμένου να ενισχυθούν οι διανομές. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους παρακάτω:

-Κεντρική Διοίκηση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την έγκαιρη αποστολή σημαντικής ποσότητας τροφίμων από την Κεντρική Αποθήκη ΕΕΣ (Αθήνα), η οποία αποτελεί τον κύριο κορμό της σύνθεσης των δεμάτων.

-Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για τη γενικότερη προσφορά αγαθών  και ενίσχυσης.

-Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, για τη διάθεση δωροεπιταγών συνολικής αξίας 150€.

-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ Α.Ε., για τη διάθεση δωροεπιταγών συνολικής  αξίας 150€.

-LIDL HELLAS, για τη διάθεση προϊόντων αξίας 200€.

-ΜΑΣΟΥΤΗΣ, για τη διάθεσης προϊόντων ιδ. ετικέτας αξίας 70 €.

-Ιδιώτες συμπολίτες μας που με ξεχωριστή ευαισθησία και προθυμία εμπιστεύονται το έργο μας, προφέροντας πολλά είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής και καθαριότητας για τον εμπλουτισμό των δεμάτων, αλλά και προπληρωμές νωπών προϊόντων σε κρεοπωλεία της περιοχής μας.

Η συμβολή όλων ας αποτελέσει ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης  στους δύσκολους καιρούς!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ