Πραγματοποιήθηκε η 2η σύσκεψη της Επιτροπής Διαβούλευσης στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Την Τετάρτη 13-11-2019 στις 8.00 το βράδυ μετά από πρόσκληση  της Συντονιστικής Επιτροπής της «Επιτροπής Διαβούλευσης-Υποστήριξης και Εξειδίκευσης ζητημάτων» του Επιμελητήριου Φλώρινας έγινε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη σύσκεψη στα γραφεία του Επιμελητήριου Μεγαρόβου 19 με θέμα την εξειδίκευση ζητημάτων και διατύπωση προτάσεων.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Σάββας Σαπαλίδης ,πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δεκάδες επιχειρηματίες του Νομού εργαζόμενοι και επιστήμονες

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής έκανε έναν σύντομο απολογισμό και διατύπωσε προτάσεις για το πώς πρέπει να κινηθεί η Επιτροπή Διαβούλευσης . Μετά από ενδιαφέρουσα και αναλυτική συζήτηση η σύσκεψη κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα:

  • Να κοινοποιηθεί πλατιά η ύπαρξη και δράση της Επιτροπής Διαβούλευσης και να ζητηθεί από τους συναδέλφους και όλο το λαό της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας να την πλαισιώσει και να την βοηθήσει υποβάλλοντας προτάσεις.
  • Η Συντονιστική Επιτροπή να επεξεργαστεί τις προτάσεις που υποβλήθηκαν και αυτές που θα υποβληθούν ώστε να είναι παρουσιάσιμες και άμεσα εφαρμόσιμες.
  • Να παραβρεθούν όσο γίνεται πιο πολλοί συνάδελφοι στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου του Επιμελητήριου που θα γίνει στα τέλη Νοέμβρη στο Αμμοχώρι.
  • Να γίνει προσπάθεια παρουσίασης των ζητημάτων μας στον Υπουργό Ανάπτυξης και να συζητήσουμε μαζί του τις δυνατότητες ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
  • Σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου Φλώρινας να γίνει προσπάθεια καταγραφής της υπάρχουσας κατάστασης, ανάλυσης των δυνατοτήτων και διατύπωσης προτάσεων για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

 

Φλώρινα 14-11-2019

Για τη Συντονιστική Επιτροπή

Δημήτρης Σιδηρόπουλος