ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, όλο το προσωπικό είναι σε αυξημένη ετοιμότητα και σε όποιον ζητήσει τη συνδρομή μας είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας», δήλωσε στο ΒΗΜΑ ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιωάννης Μιαούλης.

Κι αυτό το διαπιστώσαμε κατά την επίσκεψη μας στην Κέλλη, όπου η πυροσβεστική με όχημα της μεταφέρει νερό για τις ανάγκες των κατοίκων και των 10.000 γιδοπροβάτων.

Για το νέο ερπυστριοφόρο όχημα που προμηθεύτηκε  η πυροσβεστική Φλώρινας ο κ. Μιαούλης είπε: «Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται στο Νομό μας έντονη χιονόπτωση και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στις οποίες είμαστε συνηθισμένοι σε αντίθεση με τους νοτιότερους νομούς και οι πολίτες μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ημερών», Η Υπηρεσία μας επίσης διαθέτει ένα ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα το οποίο μπορεί να φτάσει και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, εκεί που δεν μπορούν να φτάσουν τα συμβατικά οχήματα όταν το ύψος του χιονιού είναι μεγάλο και παρίσταται ανάγκη για μεταφορά σε νοσοκομείο ή σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας, είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε και εκεί.