Στην μνήμη του Βασίλη Χρυσοχοϊδη

ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ!

Σε αποχαιρετήσαμε Αγαπημένε μας και σε κατευοδώσαμε στο τελευταίο μεγάλο ταξίδι σου  προς την αθανασία!

Πέταξε η ψυχή σου ψηλά, σαν πουλί, απελευθερωμένη από τα δεσμά του βασανισμένου σώματος!

Πέταξε λυτρωμένη πιά, ελεύθερη, μακριά από τον μάταιο αυτό κόσμο  σε έναν άλλο κόσμο όπου θα βρει επιτέλους ανάπαυση και αιώνια γαλήνη!

Έφυγες αλλά δεν θα ξεχαστείς! Αφήνεις πίσω σου μία όμορφη οικογένεια, συγγενείς, φίλους, ανθρώπους δικούς σου που τους αγάπησες και σε αγάπησαν αλλά και σε εκτίμησαν πολύ!

Άφησες ανεξίτηλο το στίγμα σου μέσα από την σύντομη αλλά σπουδαία πορεία σου στην ζωή, μία ζωή γεμάτη, μία ζωή σημαντική!

Υπήρξες σπουδαίος, χαρισματικός άνθρωπος, με λαμπρό μυαλό, με ακέραιο χαρακτήρα, άξιος και ικανός για σπουδαία πράγματα που κατάφερες να τα επιτύχεις στην σύντομη αλλά τόσο αξιόλογη διαδρομή σου! Δημιούργησες, ενέπνευσες, δίδαξες, μετέδωσες τα φώτα της πλούσιας γνώσης σου και του σπουδαίου μυαλού σου σε μία ολόκληρη γενιά μαθητών σου που τους έδωσες στέρεες, ακλόνητες βάσεις για όλη τους την ζωή! Ήσουν αληθινός Δάσκαλος με μεγάλη γνώση, απαράμιλλη μεταδοτικότητα και γνήσιο ενδιαφέρον για όλους και τον καθένα τους ξεχωριστά! Υπήρξες το πρότυπό τους,  ο μέντοράς τους! Θα τους μείνεις αξέχαστος!

Ήσουν ακόμη ένας υπέροχος άνθρωπος για την οικογένεια σου, για τους φίλους σου και για την τοπική κοινωνία! Στοργικός, δοτικός, αγαπητός, δραστήριος, πολυσχιδής, ένας αληθινός ρέκτης!

Μία τέτοια σημαντική ζωή γεμάτη σπουδαία επιτεύγματα, ουσία, περιεχόμενο και αξία υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν θα μπορούσαν ούτε σε δύο ζωές να ζήσουν!

Καλό σου Ταξίδι και Καλό σου Κατευόδιο, Αγαπημένε μας! Θα ζεις για πάντα μέσα μας καρδιές μας!

Η Οικογένειά σου