Στον αγιασμό του 6ου Δημοτικού Σχολείου ο Δήμαρχος Φλώρινας

Στον αγιασμό του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, βρέθηκε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης, απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ευχήθηκε δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.

Ειδικότερα, μιλώντας προς τους μαθητές ο κ. Γιαννάκης ανέφερε πως “σήμερα είναι ένα νέο ξεκίνημα με ελπίδα και αισιοδοξία. Ένα ξεκίνημα γεμάτο όνειρα, αξίες, γνώσεις αλλά και ένα ξεκίνημα που απαιτεί κόπους και θυσίες. Ένα ξεκίνημα, επίσης, που μας δημιουργεί την ανάγκη να κάνουμε έναν κοινό αγώνα για να σας προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση. Ο αγώνας αυτός, όσο δύσκολος κι αν είναι, να ξέρετε ότι είναι ένας καλός αγώνας και ότι τα χρόνια αυτά είναι από τα πιο δημιουργικά της ζωής σας.

Συμπαραστάτες σε όλον αυτόν τον αγώνα είναι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας , οι οποίοι προσπαθούν να σας προσφέρουν και να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να πετύχουν οι στόχοι σας”.

Καταλήγοντας σημείωσε πως “η δημοτική αρχή θα είναι πάντα κοντά σας, έτσι ώστε να διασφαλίζει την ποιοτικότερη δυνατή εκπαιδευτική διαδικασία, για να είστε όλοι προσηλωμένοι στο εκπαιδευτικό σας έργο. Ήδη, γίνονται πολλές ενέργειες σε ότι έχει σχέση με τη χρηματοδότηση λόγω της ενεργειακής κρίσης”.