Συγχαρητήριο στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας κ. Γιάννη Μουρατίδη

?????

Ευχόμαστε εγκάρδια συγχαρητήρια στον αγαπημένο μας κουμπάρο, Γιάννη Μουρατίδη, για την επανεκλογή του για τρίτη φορά στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ως Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, προκειμένου να προασπιστεί τα δικαιώματα των συναδέλφων του ακόμα πιο σθεναρά και αποτελεσματικά.

Ο Γιάννης Μουρατίδης, καταξιωμένος στον υπηρεσιακό του χώρο στη Φλώρινα και στην Δυτική Μακεδονία, ως Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Ε.ΑΣ.) Φλώρινας, για πολλές συνεχόμενες θητείες, επί σειρά ετών προσφέρει τις συνδικαλιστικές του υπηρεσίες με όλες του τις δυνάμεις, με ευσυνειδησία και μεγάλη σεμνότητα, ανταποκρινόμενος επάξια στις προσδοκίες των συναδέλφων του και εκφράζοντας με το ήθος της εντιμότητας τα δίκαια αιτήματα του κλάδου του και τις κυρίαρχες διεκδικήσεις τους. Πυξίδα στην πορεία του ήταν και θα είναι πάντα η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων του και η επίλυση των προβλημάτων τους.

Η εκλογή του στο Πανελλήνιο κεντρικό συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου του συνιστά μια μεγάλη αναγνώριση αυτής της πορείας και της ανιδιοτελούς προσφοράς του, είναι τιμή για την περιοχή μας και δίνει χαρά σε όλους εμάς που τον αγαπάμε και τον εμπιστευόμαστε. Του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της δυναμικής πορείας του και στους αγώνες του για μια Ελληνική Αστυνομία αποτελεσματική, με ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο.

Με πολλή αγάπη

Οικογένεια Μιχάλη Μυλωνά και Όλγας Μούσιου