Συμβολική πορεία στη Φλώρινα στο πλαίσιο της δράσης «Τρέχουμε τον μήνα Απρίλιο για τον Αυτισμό-raceforautism»

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Έτσι, στο πλαίσιο της δράσης «Τρέχουμε τον μήνα Απρίλιο για τον Αυτισμό-raceforautism», οι φορείς της πόλης μας πραγματοποίησαν συμβολική πορεία τριών χιλιομέτρων με αφετηρία την κεντρική πλατεία και τερματισμό τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για μία δράση που υλοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Στη συμβολική αυτή δράση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΔΜ Παρδάλης Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Κιοσσές Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Άμπας Βασίλειος, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιαννάκης Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χάτζιος Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας Ρόζας Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Παπούλκας Χρήστος, η Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Σιδηροπούλου Αγνή και ο εκπρόσωπος των ΚΕΣΥ Φλώρινας Γαλαρινιώτης Νικόλαος.

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τη δράση Race for Autism, απηύθυναν οι φορείς.