Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, συνεδρίασε, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη.

Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.

Το θέμα της εκτός ημερήσιας διάταξης είναι:

  • « Συνδιοργάνωση θεατρικής παράστασης με το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Νεότητας «ΆΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, στις 1, 2 & 3 Φεβρουαρίου 2019», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Το παραπάνω θέμα  ψηφίστηκε ομόφωνα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

  • «Έγκριση της υπ’ αριθ. 01/2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας σχετικά με την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, Δήμαρχο Φλώρινας.
  • «Παραλαβή και έγκριση των παραδοτέων της Β΄ και τελικής φάσης του ενταγμένου έργου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 με τίτλο: ¨Αποτύπωση, σύνταξη μελετών παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας παιδικών σταθμών και υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Φλώρινας για την αδειοδότησή τους¨», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Δούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
  • Παραλαβή και έγκριση των παραδοτέων του ενταγμένου έργου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 με τίτλο: «Ανάπλαση των παραποτάμιων οδών του ποταμού Σακουλέβα από την οδό Βουκεφάλα μέχρι την Ανώνυμη οδό 27», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Δούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Τα παραπάνω θέματα  ψηφίστηκαν ομόφωνα.