Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχή της Φλώρινας, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα δύο αλλοδαπές γυναίκες

Συνελήφθησαν χθες (30-07-2023) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, τρία (3) άτομα, ένας ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 48, 49 και 39 ετών αντίστοιχα, για παράνομη μεταφορά δύο (2) αλλοδαπών γυναικών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 39χρονο και συνοδηγό τον 48χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα από κοινού, μία 48χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Φλώρινας και δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 49χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, μετέφερε παράνομα μία 47χρονη αλλοδαπή.

Κατασχέθηκαν, τα ανωτέρω δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τις μεταφορές.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους,  οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.