Τοποθέτηση νέων φωτιστικών LED στην πόλη της Φλώρινας

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα αντικατάστασης των συμβατικών φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά σώματα, σύγχρονης τεχνολογίας, LED εντός της πόλης της Φλώρινας, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού.

Τοποθετήσεις νέων φωτιστικών LED πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας, ενώ πλέον οι εργασίες επεκτείνονται και εντός της πόλης. Οι αντικαταστάσεις θα συνεχιστούν, καλύπτοντας το σύνολο του φωτισμού του Δήμου.

«Η τοποθέτηση νέων φωτιστικών επιφέρει πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και τους συνδημότες μας. Ο τύπος φωτιστικών LED επιτρέπει την μεγάλης κλίμακας εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, ενισχύοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοχής μας. Παράλληλα, αναβαθμίζεται ο δημοτικός φωτισμός, ενώ αυξάνεται και η ασφάλεια των μετακινήσεων για πεζούς και οδηγούς. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η πλήρης αντικατάσταση των παλιών ενεργοβόρων φωτιστικών με τα νέας τεχνολογίας φωτιστικά σώματα LED”, δήλωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.