Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας

Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, παρακολούθησε με ενθουσιασμό την εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, κ. Αθανάσιος Καπουλίτσας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους μαθητές στην έναρξη της εκδήλωσης και μίλησε για το νόημα και το πνεύμα των εορταστικών ημερών. Ακολούθως, έλαβε τον λόγο η κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία των σχολικών εορτών για την κοινωνικοποίηση και την παιδεία των μαθητών, την ανάπτυξη αξιών και στάσεων συνεργασίας και συναλληλίας μεταξύ παιδιών και εκπαιδευτικών, αλλά και τη διασύνδεση του σχολείου με την κοινωνία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια πλούσια γιορτή με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παιδικά θεατρικά έργα, που εντυπωσίασαν και συγκίνησαν τους μαθητές και τους πολυάριθμούς γονείς που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, την οποία επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί κ. Ελένη Μάνθου και κ. Δήμητρα Γάστη, ενώ συνέδραμε στην προσπάθεια και το σύνολο των εκπαιδευτικών του Σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά  τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, κ. Αθανάσιο Καπουλίτσα, για την πρόσκλησή του και συγχαίρουμε όλους τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου για τη διοργάνωση της γιορτής και για την αγαστή συνεργασία  τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να απολαύσουν τις χαρμόσυνες Άγιες  Ημέρες των Χριστουγέννων και να έχουμε μια νέα χρονιά με ειρήνη σε όλο τον κόσμο, με αλληλεγγύη και με ευημερία για όλους ανθρώπους της γης!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ