Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Ρόζα

Συνδημότισσες, συνδημότες

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Φλώρινα – Τόπος Ζωής Μας» του Δημάρχου μας, Βασίλη Γιαννάκη και ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου, ώστε να προσφέρω έργο χρήσιμο και δημιουργικό για τον Δήμο Φλώρινας και για την επόμενη περίοδο.

Αυτή η μάχη είναι ανιδιοτελής, δεν αποσκοπεί σε προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις αλλά αποβλέπει μόνο στο καλό του τόπου που όλοι αγαπάμε. Συνεχίζουμε μαζί με όραμα και πρόγραμμα!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κωνσταντίνος Χαρ. Ρόζας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας

με τον συνδυασμό «Φλώρινα – Τόπος Ζωής Μας»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Κωνσταντίνος Χαρ. Ρόζας

Κινητό: 6974816616, e-mail: [email protected],

facebook: https://www.facebook.com/rozaskonstantinos

· Γεννήθηκε το 1976 στη Φλώρινα όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα.

· Είναι γιός του Χαράλαμπου και της Χριστίνας Ρόζα.

· Έχει μια κόρη, την Χριστίνα Ρόζα.

· Είναι επιχειρηματίας.

· Είναι μέτοχος της οικογενειακής εταιρίας «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε.» στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας έχει διατελέσει μέλος και αντιπρόεδρος επί πολλά έτη

· Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 1997.

· Είναι ιδρυτικό μέλος και διατέλεσε πρόεδρος της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) Παράρτημα Φλώρινας.

· Είναι μέλος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» και από το 2011 έως το 2019 ήταν αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

· Είναι μέλος διάφορων συλλόγων (Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, Στέγη Φιλοτέχνων Φλώρινας και Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας).

· Είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Ελλάδος.

· Στις Δημοτικές Εκλογές του 2002 εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της αντιπολίτευσης «Φλώρινα για πάντα».

· Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της αντιπολίτευσης «Όλοι μαζί μπορούμε».

· Το 2010 έθεσε υποψηφιότητα για το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας. Εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς και κατέλαβε το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας.

· Το 2011, 2012 και 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας η δράση συγκέντρωσης και διανομής αγαθών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω, Χαρίζω, Γιορτάζω» με δική του πρωτοβουλία. Στη δράση συμμετείχαν εθελοντικά κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι σύλλογοι και δημότες.

· Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της αντιπολίτευσης «Ενότητα – Συνεργασία». Ήταν ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης ανάμεσα στο σύνολο των υποψηφίων όλων των συνδυασμών.

· Από το 2015 έως το 2017 διατέλεσε εκλεγμένο μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φλώρινας.

· Στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, έθεσε υποψηφιότητα για το συμβούλιο της Κοινότητας Φλώρινας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΦΛΩΡΙΝΑ – η πόλη μας» ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 78,91%. Εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς και κατέλαβε το αξίωμα του Προέδρου της Κοινότητας Φλώρινας, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

· Το 2019, 2021 και 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Κοινότητα Φλώρινας η δράση συγκέντρωσης τροφίμων «Φαγητό για όλους», για την παρασκευή των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με δική του πρωτοβουλία. Η δράση αγκαλιάστηκε από πλήθος φορέων, συλλόγων και δημοτών.

· Το 2023, μετά από δική του πρωτοβουλία και δωρεά του αναγκαίου εξοπλισμού, δημιουργήθηκε το «Κοινωνικό Πλυντήριο» του Δήμου Φλώρινας, μια δομή που θα στηρίξει και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των άπορων πολιτών.

· Από την πρώτη του εκλογή κάθε μήνα διαθέτει το σύνολο της αποζημίωσης που λαμβάνει για τη συμμετοχή του στα κοινά (συνεδριάσεις, αντιμισθία) σε συλλόγους και άπορες οικογένειες του Δήμου μας