Απάντηση του Γιώργου Κασαπίδη στον Βασίλη Άμπα

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη συζήτηση θεμάτων αναφορικά με τον ορισμό εκπροσώπων σε Νομικά Πρόσωπα της Περιφέρειας μας από τον οικείο αντιπεριφερειάρχη κ. Μεταξά, απηύθυνα απλή ερώτηση στον κ. Περιφερειάρχη περί απόφασης εκχώρησης αρμοδιοτήτων σε αντιπεριφερειάρχες ή εκπροσωπήσεως τους από τρίτους. Η απάντηση του κ. Περιφερειάρχη ήταν αρνητική, μέχρι τη στιγμή εκείνη (Δευτέρα 5/2/24).
Η ερώτηση είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα για το Π.Σ., χωρίς καμία αναφορά σε κανένα όνομα, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα απόφασης Περιφερειάρχη για τυχόν εκχώρηση αρμοδιοτήτων, κατόπιν της οποίας έχουν νομική ισχύ οι όποιες αποφάσεις θα υπογράφονται από τους αντιπεριφερειάρχες.
Προς έκπληξη μου και όλων των μελών του συνδυασμού μας, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Άμπας, στρέφεται δημοσίως εναντίον μου, χρησιμοποιώντας συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.
Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς (από τα πρακτικά της συνεδρίασης του Π.Σ.) ότι ούτε από πλευράς μου ούτε από κάποιον σύμβουλο του συνδυασμού μου, έγινε αναφορά σε κάποιο όνομα.
Όμως, ο κ. Άμπας προφανώς διέκρινε τον εαυτό του στο απλό ερώτημα μου και έχοντας τη μύγα, μυγιάστηκε και στρέφεται εναντίον μου, με ανυπόστατα και προσβλητικά λόγια.
Του θέτω το απλό ερώτημα και τον καλώ να απαντήσει: Απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, όπως ο ίδιος ομολογεί, κατόπιν εξουσιοδότησης του αντιπεριφερειάρχη ή έσπευσε αυτοβούλως, υπερβάλλοντας εαυτόν, να τον εκπροσωπήσει;
Περιμένω την απάντηση του!!!!

Επίσης, για του λόγου το αληθές, επισυνάπτονται το δελτίο τύπου του συλλόγου ΣΑΡΙΣΕΣ καθώς και η αντίστοιχη ανάρτηση των ΣΑΡΙΣΩΝ στην ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου.
Επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου, θα ήθελα να παρακαλέσω τον αγαπητό κ. Άμπα, να ανακαλέσει δημοσίως τους συκοφαντικούς του χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου και να μην ασχολείται με ευαίσθητα προσωπικά μου δεδομένα (θρησκευτικές μου πεποιθήσεις), που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα στην τοπική μας κοινωνία και συνάδουν με υποκρισία και φαρισαϊσμό.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πορεία Δημιουργίας-
Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες

Γεώργιος Κασαπίδης