Βασίλης Άμπας: Ψεύτης; Ανενημέρωτος;

Στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ο Κασαπίδης ενοχλήθηκε από το πρόσωπό μου και ένα δελτίο τύπου συλλόγου (https://youtu.be/IXUWf8rRi0A). Δεν είδε τι αναφέρεται στα ΜΜΕ. Δεν έψαξε να βρει τις ιστοσελίδες της Φλώρινας να δει πως αναφέρεται η εκδήλωση:

Κοπή της βασιλόπιτας των Σαρισών

https://neaflorina.gr/2024/01/kopi-vasilopitas-ton-sarison-pics/

Προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε ή ήθελε να πει κάτι. Ούτε κοίταξε τις φωτογραφίες όπου φαίνομαι να παραβρίσκομαι με φίλους και όχι στο τραπέζι των επισήμων.

Και παρόλα αυτά χωρίς να ζητήσει καμία ενημέρωση, το έκανε θέμα στο ανώτερο πολιτικό όργανο σαν να είναι το κύριο πρόβλημα της Δυτικής Μακεδονίας.

Συγχαρητήρια στον νέο Περιφερειάρχη, κ. Αμανατίδη ο οποίος χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, αντιδρά με νηφαλιότητα, όπως ακριβώς θα έπρεπε, καταλαβαίνοντας την αξία που είχε το συγκεκριμένο γεγονός.

Πείραξε τον Κασαπίδη ότι μετέφερα τους χαιρετισμούς του Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε. Φλώρινας, ενός ανθρώπου που γνωρίζω δεκαετίες.

Προσωπικά, δεν έχω την ανάγκη ούτε της προβολής, ούτε των αξιωμάτων. Το έχω δείξει και το δείχνω με την καθημερινή μου στάση και ζωή. Η ασέβεια προς τους θεσμούς είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζει.

Αντίθετα, μάλλον αυτός θα έπρεπε να λογοδοτήσει γιατί δεν όρισε Περιφερειακούς Συμβούλους σε μία ιερή στιγμή, στην επέτειο του Μακεδονικού αγώνα για την κατάθεση στεφάνου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως θα άρμοζε στην περίπτωση.

https://neaflorina.gr/2023/10/i-imera-toy-makedonikoy-agona-stin-poli-tis-florinas-video-pics/

Μήπως του φταίει το γαϊδούρι και χτυπάει το σαμάρι; Ψάχνει να βρει ‘τις πταίει;’ Ένα είναι σίγουρο πως δεν εμφανίζει χαρακτήρα καλού ανθρώπου. Άραγε λέει στον πνευματικό του τι κάνει; τι βλέπει; ή τι του κάνουν οι άλλοι; (μου θυμίζει μια ιστορία ενός πνευματικού, ο οποίος αφού άκουσε την εξομολόγηση μιας πεθεράς, της λέει: ‘Ωραία τώρα φέρε μου τη νύφη σου, να της διαβάσω την ευχή’)