Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Παπαγρηγορίου, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 οι συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο Φλώρινας. Τους ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη τιμή. Από την πρώτη στιγμή είχα συναίσθηση της ευθύνης και προσπάθησα να την κάνω βίωμα μου. Με δουλειά και σοβαρότητα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Είχα θέσεις, είχα προτάσεις, είχα φωνή. Είπα με θάρρος αυτά που πίστευα. Ίσως και με λάθη. Δεν το αρνούμαι. Κανείς όμως δεν είναι αλάθητος. Κανένας δεν μπορεί να είναι παντογνώστης.

Ωστόσο για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Δεν έκανα εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Δεν έκανα πίσω για προσωπικό όφελος. Δεν επιδίωξα να σκαρφαλώσω ψηλότερα με δόλια μέσα και υστερόβουλες τακτικές.

Σήμερα καταθέτω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου με το συνδυασμό Πορεία Δημιουργίας του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη. Λέω ΝΑΙ στη δημιουργία. Λέω ΟΧΙ στον τυχοδιωκτισμό, σε καιροσκόπους, στην υποκρισία.

Έχοντας υπόψη την πορεία μου σε αυτοδιοικητικό και σε κοινωνικό επίπεδο επιθυμώ να με κρίνετε αυστηρά και να αποφασίσετε αν μπορώ ή δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα νέα καθήκοντα που ζητώ να μου αναθέσετε.

Μαζί με τη θητεία μου ως αιρετός στο Δημοτικό Συμβούλιο καταθέτω και την εμπειρία μου ως εργαζόμενος για 2 περίπου δεκαετίες στη Διεύθυνση Διοίκησης και στη Διεύθυνση Οικονομικών της πρώην Νομαρχίας και νυν Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σε αυτή λοιπόν τη συγκυρία με καθαρό λόγο και επίγνωση των αυξημένων ευθυνών ζητώ τη στήριξη σας.

Γιατί μαζί, μιλάμε αλλιώς…

Γιατί ο τόπος που ζουν οι οικογένειες μας, τα παιδιά μας, οι νέοι και οι νέες, ο τόπος αυτός που αγαπάμε, θέλουμε να πάει μπροστά.

Να γίνει η πατρίδα που θα αποκτήσει επιτέλους προοπτική ώστε να υποδεχτεί και να ξαναγκαλιάσει τα παιδιά της που έφυγαν για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε. Εύχομαι και ελπίζω την επομένη των εκλογών να οδηγήσουμε μαζί το Νομό Φλώρινας εκεί που του αρμόζει. Ψηλά!