Δηλώσεις του Σταύρου Παπασωτηρίου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Το αποτέλεσμα μάς κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ΝΔ εξασφαλίζει ασφαλή αυτοδυναμία.

Οι πολίτες επιβράβευσαν την προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, τη συνέπεια λόγων και έργων,  τον προγραμματικό λόγο για το μέλλον και απέρριψαν την ισοπεδωτική κριτική, την τοξικότητα και τον διχαστικό λόγο.

Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών, αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο. Δεν θα είναι ανεκτή καμία έπαρση, καμία αλαζονική συμπεριφορά.

Εμμένουμε στην υλοποίηση των κεντρικών προγραμματικών ζητημάτων που θέσαμε προεκλογικά: αύξηση μισθών, αναμόρφωση του ΕΣΥ, ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη,  ένα κράτος σύγχρονο, ψηφιακό, μια Ελλάδα πιο ασφαλή και τη μείωση των ανισοτήτων. Πιστεύουμε ρεαλιστικά στη μεταμόρφωση της Ελλάδας.

Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Ενωμένοι οι Έλληνες με όσο το δυνατόν ευρύτερες συναινέσεις θα πραγματοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχουν ανάγκη η χώρα και οι πολίτες. Η μεγαλύτερη δύναμη του έθνους μας βρίσκεται στην ενότητα και στην αλληλεγγύη.

Δεσμεύομαι απέναντι σας ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα με ρεαλισμό και σοβαρότητα για την ανάπτυξη της Περιφερειακής μας ενότητας. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την καθεμία και τον καθένα σας ξεχωριστά που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας δώσατε αυτό το ποσοστό που το θεωρώ ποσοστό ευθύνης για την πορεία του τόπου. Σας διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και θα αγωνιστώ για το καλό όλων των πολιτών του νομού μας.

Θα είμαι πάντα παρών και σταθερά θα υπηρετώ τον τόπο που μεγάλωσα, αγαπώ και πιστεύω. Να είστε σίγουροι ότι η Φλώρινα μας θα έχει μία ηχηρή, υπεύθυνη και αποτελεσματική φωνή αύριο στη Βουλή. Μπορούμε να ελπίζουμε. Μπορούμε να αισιοδοξούμε. Μπορούμε να πετύχουμε.

Για τη Φλώρινα που θέλουμε! Για τη Φλώρινα που μας αξίζει!