Δημήτρης Γάκης: Δήλωση για τον προεκλογικό του αγώνα & τους υποψήφιους των άλλων κομμάτων στην Π.Ε. Φλώρινας

Γειά σας αγαπητοί συμπατριώτες.

Στο Γυμνάσιο Αρρένων Φλωρίνης διδαχθήκαμε την εντιμότητα και την αξιοπιστία. Μάθαμε να παλεύουμε για να κερδίζουμε και το δυσκολότερο, πως να χάνουμε με αξιοπρέπεια, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του αντιπάλου, κάτι που οι Έλληνες δεν το πολυγνωρίζουν.

Στις εκλογές, δεν ανταγωνιζόμαστε αλλά συν-αγωνιζόμαστε για το καλό του νομού μας. Χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν πρέπει να υπάρχουν. Εκτιμώ και θεωρώ φίλους όλους τους συνυποψηφίους και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Αγαπώ όμως ιδιαίτερα τον Λάζαρο τον Λαβασίδη, ως επιστήμονα και άνθρωπο και του είμαι ευγνώμων για τον γιό που μας χάρισε. Με τιμά η φιλία του. Επίσης εκτιμώ απεριόριστα τον Γιώργο τον Κωττακίδη, για τις πολύτιμες και πολύχρονες υπηρεσίες του που παρείχε στους Φλωρινιώτες. Είναι εξαιρετικός.

Προσωπικά, απεχθάνομαι τις παλαιοκομματικές πρακτικές, δεν θα βγάλω αφίσες, φυλλάδια κλπ. Ρυπογόνα. Δεν είναι ωραίο εξάλλου να ποδοπατούν τη φάτσα σου στον δρόμο, ούτε να σε βρίσκουν στο γραμματοκιβώτιο μαζί με τη διαφήμιση του σουβλατζίδικου, ούτε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους.

Δεν θα κάνω συγκεντρώσεις, σουαρέ, καφεδάκια κλπ. Δεν επιδίωξα οικονομικές ενισχύσεις γιατί δεν μου αρέσουν οι εξαρτήσεις. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες μου και τα τέσσερα βιογραφικά μου, δυο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, που ανήρτησα στον ιστότοπο μου dgakis.gr

Ούτε φωτό με τον Μητροπολίτη δεν θα βγάλω, διότι θεωρώ αδιανόητο να τον εμπλέξω στα πολιτικά. Τον αγαπώ και τον σέβομαι ως κατηχητή μου παιδιώθεν.

Μη κάνετε τον κόπο να μου πείτε ότι “θα σας ψηφίσω”. Θα σας βοηθήσω το ίδιο όπως και πριν αν με χρειαστείτε, όπως έκανα πάντα. Γιατί ήμουν και θα παραμείνω ένας αγιάτρευτος γιατρός, υπακούοντας μόνο στις εντολές του προϊσταμένου, του Θεού.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Δείτε το σχετικό βίντεο: