Διαμαντούλα Κρητικού: Το μήνυμα εστάλη

Στις 25 Ιουνίου 2023, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την ακριτική Φλώρινα με τη σταθερότητά και την ανοδική πορεία που έφερε στο χώρο, έδωσε το μήνυμα ότι δημιουργείται η ανάγκη για επαναφορά και συνένωση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων.

Όσον αφορά την ΠΕ Φλώρινας το αποτέλεσμα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό. Κάτοικοι του ακριτικού νομού μας έδωσαν το σύνθημα ότι η αλλαγή είναι προ των πυλών. Οι πολίτες της Δημοκρατίας που αγωνίστηκαν αλτρουιστικά χωρίς μεγάλα λόγια, δώσαμε όλοι μαζί έναν αγώνα που μοναδικό στόχο έχει την αναγέννηση του χώρου στην περιοχή μας. Ενός χώρου που με πολύ κόπο καταφέραμε μια χούφτα άνθρωποι να κρατήσουμε ενεργό και πλέον είναι έτοιμος να εντάξει όλες τις δημοκράτισσες κι όλους τους δημοκράτες, ώστε να μπορέσουμε να μεταφέρουμε τα προβλήματα μας και να διεκδικήσουμε τη λύση τους. Κι όλα αυτά θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την καθοδήγηση του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, που μαζί του ξεκινάμε μια κοινή πορεία προς την εξουσία.

Από μεριάς μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας στήριξαν τόσο με τη ψήφο τους όσο και με την έμπρακτη συμπαράστασή τους. Είμαι σίγουρη πως η Φλώρινα ως αφετηρία της Ελλάδος μπορεί να γίνει η αφετηρία για την επανένωση του κεντροαριστερού χώρου, μεταφέροντας το μήνυμα σε ολόκληρη τη χώρα. Ο αγώνας μου δεν σταματάει εδώ… ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σε όλους τους συνδημότες και συμπολίτες μου για να καταφέρουμε να κάνουμε τη ζωή μας στην επαρχία όσο γίνεται καλύτερη . Διότι για να είσαι εσύ καλά πρέπει να είναι καλά και οι γύρω σου.

Οι κατακτήσεις έρχονται πάντα με αγώνες κι είμαι εδώ για να τους συνεχίσω.

Διαμαντούλα Κρητικού

Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ΠΕ Φλώρινας