Δωρεά του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να επιδώσει στα φιλοξενούμενα παιδιά δύο παιχνιδομηχανές PS4, με τα παρελκόμενα τους και επτά τίτλους παιχνιδιών.

Στη δομή τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Παρδάλης, ο αναπληρωτής προϊστάμενος κ. Χρήστος Ναούμ και το προσωπικό. Ο κ. Παρδάλης ενημέρωσε τον κ. Κιοσέ για τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου  και τις δράσεις που εκπονήθηκαν, υπο την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε τη σπουδαιότητα του κοινωνικού ρόλου που επιτελεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, παρέχοντας φροντίδα, αγάπη και κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης στα φιλοξενούμενα παιδιά.

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια τόσο του Προέδρου και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ όσο και του προσωπικού του ιδρύματος να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις των πολλαπλών καθηκόντων τους και υπογράμμισε ότι η Π.Ε. Φλώρινας στέκεται αρωγός στο έργο τους.