Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας και του νέου Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας, με αφορμή την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας και ο Συντονιστής  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Δημήτρης Κοντογιάννης, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ. Ιωάννη Μιαούλη.

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές , όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Άμπας, συνεχάρησαν τους κυρίους Κορέλα και Κοντογιάννη για την ανάληψη των νέων, υψηλών τους καθηκόντων και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον δύσκολο έργο τους.

Με τη σειρά τους οι νεοτοποθετηθέντες, αφού ευχαρίστησαν τους δύο Αντιπεριφερειάρχες, υπογράμμισαν ότι η άριστη συνεργασία που υπήρχε μέχρις σήμερα μεταξύ της Π.Ε. Φλώρινας και του Πυροσβεστικού Σώματος θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα πολιτικής προστασίας, όπου επιβεβαιώθηκε η άρτια συνεργασία και αποτελεσματική λειτουργία των δύο φορέων, επικαλούμενοι ως παράδειγμα την πρόσφατη κακοκαιρία (13-15 Φεβρουαρίου) που έπληξε την περιοχή.