Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση πραγματοποίησε ο Γενικός διευθυντής περιφερειακής και αστικής πολιτικής

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση πραγματοποίησε ο Γενικός διευθυντής περιφερειακής και αστικής πολιτικής (DG Regio), υπεύθυνος του έργου «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση – Απολιγνιτοποίηση»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δήμαρχός Αμυνταίου Ιωάννης Λιάσης μετά το τέλος της συνάντησης που είχε , χθες Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024, με τον κ. Αθανάσιο Σοφό, Γενικό Διευθυντή Περιφερειακής και Αστικής πολιτικής (DG Regio), υπεύθυνο έργου «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση – Απολιγνιτοποίηση».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την αναγέννηση της τοπικής οικονομίας, την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων, μέσω ενός ευέλικτου αναπτυξιακού μετασχηματισμού των περιοχών, με την ανάπτυξη του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα παραγωγής, αξιοποιώντας το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, η  Αντιδήμαρχος Διοικητικού Οικονομικού κ. Ασημούλα Λαζαρίδου, στελέχη της Planet σύμβουλοι του ΕΥΔΑΜ, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου καθώς και η συνεργάτης του Δημάρχου.