Επίσκεψη της Προέδρου της Olympico Vision στον Δήμαρχο Αμυνταίου

Τον Δήμαρχο Αμυνταίου Άνθιμο Μπιτάκη επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουνίου η Πρόεδρος της Olympico Vision Θεοτόκη Ντολαπτσή. Την κ. Ντολαπτσή συνόδευαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Αβραμίδης και Παύλος Σαργιαννίδης ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιορδάνης Μπάντης και οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Γυρίκη και Διαμαντούλα Κρητικού.

Σε θερμό κλίμα συζήτησαν για την δράση της Olympico Vision και για το όραμα της επιστροφής των Ολυμπιακών Αγώνων  στη γενέτειρα τους, την Ελλάδα. Η Πρόεδρος της Olympico Vision ζήτησε από τον Δήμαρχο Αμυνταίου  να αγκαλιάσει το όραμα της Olympico Vision  και να συμπορευτεί η Δημοτική Αρχή Αμυνταίου σε αυτή την μεγάλη εθνική προσπάθεια. Ο κ. Άνθιμος Μπιτάκης ευχαρίστησε την κ. Θεοτόκη Ντολαπτσή για την επίσκεψη της, βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα της Olympico Vision και τόνισε πως είναι πρόθυμος να στηρίξει τη δράση.

Αποστολή της Olympico Vision η δημιουργία ενός παγκόσμιου ρεύματος υποστηρικτών, η ανάληψη δράσεων, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών με αξιόπιστους φορείς της κοινωνίας των πολιτών διεθνώς, ώστε να συμβάλλουν στην προώθηση και υλοποίηση της ιδέας για Μόνιμη Διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική διοργανώτρια Χώρα/Πόλη κάθε φορά.

Γραφείο Τύπου                                                                                                                Δήμου Αμυνταίου