Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Την Τετάρτη 30/12/2020 ο βουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και συναντήθηκε με τον  διοικητή κ. Χρήστο Παπούλκα και τον ιατρικό Διευθυντή του Νοσοκομείου  κ. Κωνσταντίνο Δημάκη.

Αρχικά ο κ. Αντωνιάδης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους υγειονομικούς, στη διοίκηση  και σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν για να αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

O κ. Παπούλκας έκανε μια λεπτομερή ενημέρωση για τα ζητήματα του νοσοκομείου και τόνισε ότι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της έξαρσης της πανδημίας, το προσωπικό του νοσοκομείου ανταποκρίθηκε και εξυπηρέτησε τις ανάγκες των ασθενών με επαγγελματισμό και μεγάλη προσήλωση στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία του νοσοκομείου και των δομών που ανήκουν σε αυτό. Τόσο ο κ. Διοικητής όσο και ο κ. Ιατρικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, επισήμαναν την ανάγκη και την χρησιμότητα  του εμβολιασμού από όλους τους συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό στο νοσοκομείο έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ο ειδικός χώρος που θα πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί και με την έναρξη της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει να χορηγείται το εμβόλιο. Οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν θα είναι οι υγειονομικοί υπάλληλοι του νοσοκομείου.

Ο κ. βουλευτής τόνισε ότι «.. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές και οι εμβολιασμοί του πληθυσμού μαζί με τα μέτρα προφύλαξης είναι αυτά που θα μας επαναφέρουν πιο γρήγορα στην κανονικότητα , κερδίζοντας έτσι  την ζωή και την ελευθερία μας..»

Τέλος ο κ. βουλευτής επισκέφτηκε τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί, και αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ