Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Φιλιππίδη και των υποψηφίων του Συνδυασμού “Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον”

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Φιλιππίδη και των υποψηφίων του Συνδυασμού “Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον” στις Κοινότητες Νεοχωρακίου, Ιτιάς και Παλαίστρας και Βεύης 

Την Παρασκευή 23/09/2023, ο Συνδυασμός “Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον”, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Φιλιππίδη, συνοδευόμενος  από υποψηφίους/ες δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε τις Κοινότητες Νεοχωρακίου, Ιτιάς και Παλαίστρας και Βεύης  ανταλλάσσοντας απόψεις με τους κατοίκους.

Οι επισκέψεις του Συνδυασμού υλοποιούνται στο πλαίσιο του ανοιχτού, παραγωγικού διαλόγου με επίκεντρο τα καίρια ζητήματα των τοπικών κοινοτήτων με στόχο τη καταγραφή, την ανάλυση αυτών και την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων, αλλά και για τη γνωριμία των πολιτών με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Οι κάτοικοι του Νεοχωρακίου, της Ιτιάς, Παλαίστρας και Βεύης υποδέχτηκαν με χαρά τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Φιλιππίδη και τους υποψηφίους του Συνδυασμού, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τους άξονες του προγράμματός του και να συζητήσει προτάσεις και ιδέες των κατοίκων. Για ακόμα μία φορά, τονίστηκε η αναγκαιότητα αλλαγής παραγωγικού μοντέλου, που θα διασφαλίζει την παραμονή και προσέλκυση των νέων να επενδύσουν στον τόπο τους και να δώσουν πνοή στις τοπικές κοινότητες.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, για τις καινοτόμες προτάσεις και την εμπιστοσύνη.

Σήμερα, 25/09/23 ο υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Φιλιππίδης και τα μέλη του Συνδυασμού Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον, θα επισκεφτούν τις κοινότητες Σ.Σ. Ιωαννίδη (Νέο Χωριό) και Αλώνων.

Κάνουμε Στροφή στο Μέλλον!

Στις 08/10 διαλέγουμε Κώστα Φιλιππίδη.

#strofistomellon #kostasfilippidis