Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δημοτικές Κοινότητες Αχλάδας, Δροσοπηγής και Σκοπιάς

Συνεχίστηκαν την Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023, οι επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας. Συγκεκριμένα, ο κ. Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», επισκέφθηκε τις Δημοτικές Κοινότητες Αχλάδας, Δροσοπηγής και Σκοπιάς, όπου έγινε αποδέκτης υποδοχής με μεγάλο ενθουσιασμό και κλίμα νίκης.

Το πρωί της Κυριακής, ο κ. Βοσκόπουλος και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού του εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Δημοτική Κοινότητα Αχλάδας, όπου η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε από τον πατέρα Αθανάσιο Νικολόπουλο, ο οποίος έδωσε και την ευλογία του στον κ. Βοσκόπουλο και τους υποψηφίους του Συνδυασμού.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο κ.  Βοσκόπουλος συνομίλησε με τους κατοίκους της Κοινότητας Αχλάδας για τα σημαντικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν. «Είστε η περιοχή που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα από την απολιγνιτοποίηση.  Και, μάλιστα, τα πιο αντιφατικά προβλήματα. Από τη μια έχουν περιοριστεί οι θέσεις εργασίας, λόγω απολιγνιτοποίησης, και από την άλλη η γη σας απαλλοτριώνεται, για να επεκταθεί το ορυχείο για την εξόρυξη λιγνίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.  Βοσκόπουλος.

«Πάντα βρισκόμασταν δίπλα στην Κοινότητα Αχλάδας και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Χρειάζεται σημαντική βοήθεια η περιοχή της Αχλάδας, για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής, που αγαπάνε και πονάνε τον τόπο τους. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε», είπε ο κ. Βοσκόπουλος κατά τη συνομιλία του με τους κατοίκους, ενώ ακολούθησε εκτενής και ενδιαφέρον διάλογος.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο κ. Βοσκόπουλος, επισκέφθηκε την μαρτυρική κοινότητα Δροσοπηγής, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. «Η Δροσοπηγή, με το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, είναι πόλος έλξης τουριστών και μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο. Μπορούν να υποστηριχτούν ουσιαστικά και στιβαρά οι εξαίρετοι τοπικοί καλλιτέχνες της περιοχής, αγιογράφοι, ζωγράφοι, αλλά και να ενισχυθούν οι υποδομές και η προσβασιμότητα στον τουρισμό με διαφήμιση και δράσεις», είπε ο κ. Βοσκόπουλος.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο κ. Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», επισκέφτηκαν τη Δημοτική Κοινότητα Σκοπιάς, όπου τους περίμενε πλήθος κατοίκων, με τους οποίους συνομίλησαν. Συγκεκριμένα, ο κ. Βοσκόπουλος ανέφερε: «Γνωρίζω ότι τέσσερα χρόνια τώρα αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα,  γνωρίζω ότι αγνοούνται οι εκκλήσεις σας και τα παράπονά σας και, μάλιστα, με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο».

«Είμαι εδώ και σας κοιτώ στα μάτια, γνωρίζω και ακούω τις αγωνίες σας και με οργανωμένο σχεδιασμό για το μέλλον, θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βοσκόπουλος.

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου