Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δημοτικές Κοινότητες Σ.Σ. Βεύης, Λόφων και Βεύης

Προς την ολοκλήρωσή τους βαίνουν οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ». Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, που σκοπός της ήταν ο ειλικρινής διάλογος με τους κατοίκους του Δήμου Φλώρινας,  ώστε να εισακουστούν τα προβλήματα τους και να υπάρξει ακόμα καλύτερος σχεδιασμός για την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Βοσκόπουλος και οι υποψήφιοί του αποκόμισαν πολύ σημαντικές εμπειρίες και αποτύπωσαν την κατάσταση του Δήμου Φλώρινας, όπως ακριβώς υφίσταται, ενώ έγιναν αποδέκτες υποδοχής με μεγάλο ενθουσιασμό μέσα σε κλίμα νίκης.

Στο πλαίσιο των εξορμήσεών του ο κ. Βοσκόπουλος επισκέφθηκε στις 02 Οκτωβρίου 2023 τις Δημοτικές Κοινότητες Σ.Σ. Βεύης, Λόφων και Βεύης, και είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με φίλους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και να συζητήσει μαζί τους διεξοδικά για θέματα, τα οποία τους απασχολούν.

Επιπλέον, μπόρεσε να διαπιστώσει ο ίδιος από κοντά την επιλεκτική ασφαλτόστρωση των οικισμών από την παρούσα Δημοτική Αρχή, η οποία μάταια προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της εγκατάλειψης των οικισμών την τελευταία στιγμή.

«Τέσσερα χρόνια αδιαφορίας δεν διορθώνονται με την ασφαλτόστρωση στη γειτονιά των φίλων» είπε ο κ. Βοσκόπουλος, σχολιάζοντας τις πράξεις της παρούσας Δημοτικής Αρχής. «Οι κάτοικοι των Δημοτικών μας Κοινοτήτων χρήζουν πραγματικής και ουσιαστικής προσοχής. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τους νέους στην πόλη μας και τα χωριά μας και αυτό θα γίνει μόνο αν τους υποστηρίξουμε! Και αυτό προτιθέμεθα να πράξουμε! Η σημερινή Δημοτική Αρχή ποτέ δεν μπόρεσε να αφουγκραστεί τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας, πάντα κινούνταν με υπεροψία. Όμως, ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βοσκόπουλος, ενώ απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις των Δημοτών.

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου