Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δημοτικές Κοινότητες Ακρίτα, Άνω Κλεινών, Αγίας Παρασκευής και Νίκης

Τη Δημοτική Ενότητα Κάτω Κλεινών και, συγκεκριμένα, τις Δημοτικές Κοινότητες Ακρίτα, Άνω Κλεινών, Αγίας Παρασκευής και Νίκης επισκέφθηκε την Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

«Σήμερα, επισκεφθήκαμε τα υπέροχα χωριά μας που φυλάττουν κυριολεκτικά Θερμοπύλες. Ο Ακρίτας, ένα από τα πιο ορεινά μας χωριά, η Αγία Παρασκευή, ένα χωριό πάνω στα σύνορα, η Νίκη, που επίσης βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας, αλλά και η Δημοτική Κοινότητα Άνω Κλεινών, όλα αυτά τα χωριά επιβιώνουν χάρις στους ηρωικούς κατοίκους τους, που παρά τις καθημερινές δυσκολίες, κρατούν γερά τη σημαία της Ελλάδας και προσπαθούν να αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία τα προβλήματά τους. Εμείς, είμαστε εδώ και κοιτώντας σας όλους στα μάτια, ζητάμε την στήριξή σας για να σχεδιάσουμε μαζί το αύριο του τόπου μας», είπε χαρακτηριστικά αναλύοντας, παράλληλα, και το πρόγραμμα του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» για την  επόμενη μέρα των εκλογών.

«Γνωρίζετε ότι ο λόγος μου είναι καθαρός, έντιμος και ειλικρινής. Γνωρίζετε ότι δεν θα σας εξαπατήσω, ούτε θα σας γυρίσω ποτέ την πλάτη. Αρκετές πλάτες και κλειστές πόρτες είδατε τέσσερα χρόνια. Τώρα, αγαπημένοι μου Συνδημότες, ήρθε η ώρα να τις ανοίξουμε μαζί», ανέφερε ο κ. Βοσκόπουλος απευθυνόμενος στους Συνδημότες του, και παρουσίασε τον σχεδιασμό για την κοινωνική πολιτική και τις παρεμβάσεις στον πρωτογενή τομέα, που επιθυμεί να εφαρμόσει ο Συνδυασμός «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου