Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Φλώρινας

Την Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 και την Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου, από κοινού με τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», στις Δημόσιες Υπηρεσίες της πόλης της Φλώρινας.

Ο κ. Βοσκόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφθηκαν πολλές υπηρεσίες της Φλώρινας με σκοπό να ενημερωθούν για άλλη μια φορά για τα προβλήματα του δημοσιοϋπαλληλικού κόσμου της Φλώρινας, αλλά και για να μπορέσουν μέσα από τον γόνιμο διάλογο να πετύχουν την ακόμα πιο εύστοχη εφαρμογή του προγράμματος της «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ», που θα υλοποιηθεί από την αμέσως επόμενη μέρα της εκλογής τους.

Ο κ. Βοσκόπουλος ήταν πολύ συγκινημένος που συναντήθηκε και συνομίλησε πάλι θεσμικά με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα συμπολίτες μας, που προσφέρουν τόσο σημαντικές υπηρεσίες στην τοπική μας κοινωνία. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως πολύ σύντομα θα δοθούν ευκαιρίες να συνεργαστούν και πάλι μαζί δημιουργικά για το καλό του Δήμου Φλώρινας.

Οι ακραίες προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία, τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, ο πληθωρισμός και οι απαιτήσεις βιωσιμότητας, δημιουργούν την επιτακτική ανάγκη να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα και ανθεκτικότητα των δημόσιων υπηρεσιών μέσω βελτιστοποιημένων διαδικασιών και νέων μοντέλων παροχής υπηρεσιών με τις ψηφιακές τεχνολογίες, που θα προωθήσουν την ψηφιακή και πολιτιστική αλλαγή, η οποία απαιτείται για να στηριχτούν οι δημόσιοι οργανισμοί μας σε δύσκολες περιόδους αναταραχών, ώστε να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου