Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Τροπαιούχου, Τριανταφυλλιάς, Ατραπού και Πολυποτάμου

Συνεχίστηκαν για μια ακόμη μέρα οι επισκέψεις του Υποψήφιου  Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου μαζί με Υποψήφιους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ». Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, όλοι μαζί επισκέφθηκαν τις Δημοτικές Κοινότητες Τροπαιούχου, Τριανταφυλλιάς, Ατραπού και Πολυποτάμου.

Στη Δημοτική Κοινότητα Τροπαιούχου, ο κ. Βοσκόπουλος ξεκίνησε αρχικά από τον Ιερό Ναού Αγίου Γεωργίου, όπου κάθε Πέμπτη τελείται Ιερή Παράκληση, προκειμένου να προσκυνήσει τη χάρη του Αγίου Γεωργίου. Ακολούθησε συνάντηση με τους κατοίκους του Τροπαιούχου, του Ατραπού και της Τριανταφυλλιάς, όπου συζήτησε μαζί τους τα ζωτικά θέματα που τους απασχολούν.

Οι επισκέψεις του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» ολοκληρώθηκαν στη Δημοτική Κοινότητα Πολυποτάμου, όπου οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τον κ. Βοσκόπουλο και τους συνεργάτες του με θέρμη και ενθουσιασμό δίνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα της νίκης.

«Είμαι πολύ συγκινημένος για τη σημερινή υποδοχή σας και σας ευχαριστώ θερμά για αυτό. Παρά τις μικροπολιτικές που ακολούθησε η σημερινή Δημοτική Αρχή, ο λαός του Δήμου μας έχει κρίση και διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει επιστροφή στο παρελθόν και σε πελατειακές σχέσεις. Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά! Μαζί θα φέρουμε και πάλι την ευημερία, την ανάπτυξη και την προκοπή στον Δήμο μας», δήλωσε ο κ. Βοσκόπουλος, ενώ ακολούθησε εκτενής διάλογος με τους κατοίκους.

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου