Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Σκοπού και Μελίτης

Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», επισκέφθηκε τις Δημοτικές Κοινότητες Σκοπού και Μελίτης της Δημοτικής Ενότητας Μελίτης.

Ο κ. Βοσκόπουλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και αληθινή χαρά από τους κατοίκους των κοινοτήτων, με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, για τις καθημερινές δυσκολίες τους και για την απαξίωσή τους από τη σημερινή δημοτική αρχή.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ο Δήμος μας δεν μπορεί να έχει κατοίκους δύο ταχυτήτων: οι λίγοι ευνοημένοι και όλοι οι άλλοι. Ο κάθε συνδημότης μας πρέπει να έχει λόγο, να έχει γνώμη και άποψη, γιατί έχει προβλήματα και αυτά πρέπει να εισακούονται και να επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε με έμφαση ο κ. Βοσκόπουλος.

Και συνέχισε: «Η Δημοτική Ενότητα Μελίτης, αλλά και η ίδια η Δημοτική Κοινότητα Μελίτης, βιώνουν τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης σε μεγάλο βαθμό. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με τους θεσμούς της και η Δημοτική αρχή με τις δράσεις της μπορεί να συνδράμει σε αυτό και εκεί εστιάζουμε εμείς στον Συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

«Με την απένταξη του έργου της τηλεθέρμανσης Φλώρινας, η παρούσα δημοτική αρχή έβαλε ταφόπλακα και στο έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης, η μελέτη του οποίου είναι ολοκληρωμένη. Εμείς τα διεκδικούμε όλα εξαρχής! Παράλληλα, διεκδικούμε την αξιοποίηση του τέλους εξόρυξης λιγνίτη προς όφελος των Δημοτών, κυρίως, των πληττόμενων περιοχών, όπως είναι και η Μελίτη, αλλά και προς όφελος της συνολικής ανάπτυξης του Δήμου Φλώρινας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βοσκόπουλος.

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου