Ευχαριστήριο της Παυλίνας Βέλτση

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποδείχθηκε ο απόλυτος νικητής των χθεσινών εκλογών! Όλη η χώρα βάφηκε μπλε δίνοντας εντολή στον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό έργο του.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με στήριξαν στο δύσκολο αυτό εγχείρημα μου και πίστεψαν σε μένα, κατατάσσοντας με στην 3η θέση σε μόλις 15 ημέρες προεκλογικής εκστρατείας!

Είναι πραγματικά συγκινητικό να σκέπτομαι ότι τόσοι άνθρωποι, μαχητές στην καρδιά και τον νου, με τίμησαν με την ψήφο τους, χωρίς να υποστηρίζομαι από κανένα σύστημα και καμία ομάδα εν ενεργεία πολιτευτών του νομού μας.

Είμαι και θα είμαι στο πλευρό όλων αυτών σε ό,τι με χρειαστούν, όπως θα βρίσκομαι και στο πλευρό όλων των πολιτών του νομού μας, αλλά και στο πλευρό του νεοεκλεγέντος βουλευτή μας με το κόμμα της ΝΔ, κ. Σταύρου Παπασωτηρίου, επιδεικνύοντας συνέπεια σε ότι δήλωσα προεκλογικά. Συγχαίρω επίσης την κα Θεοπίστη Πέρκα για την εκλογή της με την κ.ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια! Και δημοσίως εύχομαι ολόψυχα μια λαμπρή τετραετή θητεία, με πολλές επιτυχίες για τον τόπο μας!

Άξιο το έργο και όλων των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι ανέδειξαν το έργο της κυβέρνησης και συνέβαλαν στην θριαμβευτική αυτή νίκη των χθεσινών εκλογών.

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω το υψηλό ποσοστό 61.88% των ψηφοφόρων της Π.Ε. Φλώρινας που απείχε απο την εκλογική διαδικασία, σε αντίθεση με άλλους νομούς της χώρας. Δυστυχώς αίτημα για ανάπτυξη του τόπου μας χωρίς ενεργή συμμετοχή στην κάλπη είναι γράμμα κενό. Η αποχή δεν προάγει λύσεις. Θα πρέπει όλοι να αποκτήσουμε πολιτική συνείδηση και να κυνηγάμε τις κάλπες δίνοντας την παρουσία μας όταν και όπου μας ζητηθει.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τους γραμματείς και τους εκλογικούς αντιπροσώπους που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκλογικής διαδικασίας. Χθες εργάστηκαν ακατάπαυστα προκειμένου να παραδώσουν με συνέπεια τα εκλογικά αποτελέσματα και θα πρέπει όλοι να αναγνωρίζουμε το έργο τους.

Σε όλους εσάς, εις το επανιδείν!