Η επίσκεψη του Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη στη Φλώρινα

Την πόλη μας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου, ο Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης στα πλαίσια περιοδειών του.

Αφού παραβρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του κινήματος, ακολούθησε περίπατος και συζήτηση με τους πολίτες της Φλώρινας.

Στις δηλώσεις που έκανε είπε:

“Βρισκόμαστε σήμερα στη Φλώρινα, στο πλαίσιο των περιοδειών μας σε όλη την Ελλάδα, για να κάνουμε πράξη αυτό που είναι για μας το ζητούμενο, δηλαδή να έρθουμε σε άμεση επαφή με την κοινωνία, να μιλήσουμε για πρόγραμμα, θέσεις, ιδέες και προτάσεις, να αφήσουμε στην άκρη την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να δημιουργήσουν ένα τεχνητό κλίμα πόλωσης διχάζοντας την Ελληνική κοινωνία και να μπορέσουμε να γίνουμε χρήσιμοι και ουσιαστικοί για την επόμενη μέρα.

Οι ευρωεκλογές διαμόρφωσαν ένα διαφορετικό πολιτικό σκηνικό. Η  ήττα μιας συγκεκριμένης πολιτικής πρακτικής αλαζονείας και λαϊκισμού που εφαρμόστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ είχε ως αποτέλεσμα μία χορηγία στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για εμάς η λύση για τα προβλήματα του τόπου δεν μπορεί να είναι μία αμιγώς συντηρητική ατζέντα που παρουσιάζει και εξαγγέλλει αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία.

Ως κίνημα αλλαγής ζητάμε τη δύναμη για να μπορέσουμε να είμαστε ένα ισχυρό αντίβαρο, να εγγυηθούμε εργασιακά δικαιώματα, ένα σοβαρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος, μισθούς, συντάξεις, προοπτική και ελπίδα πραγματική ξανά για όλους τους Έλληνες, για την Ελληνική κοινωνία και τη νέα γενιά.

Ζητάμε τη δύναμη να είμαστε εμείς μία ισχυρή αντιπολίτευση, να ανασυγκροτήσουμε το προοδευτικό δημοκρατικό χώρο και να μπορέσουμε να επιβάλουμε την εθνική συνεννόηση που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας σήμερα”.