Η θέση του συνδυασμού «Με Ορίζοντα το Μέλλον» για την αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου

Την Τρίτη 27/02/2024 στα πλαίσια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου κα Σημέλα Γιαννιτσοπούλου απευθυνόμενη τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στους πολίτες, εξήγησε με ποιον τρόπο και μετά από ποιες ενέργειες γνωστοποιήθηκε στον νυν Δήμαρχο Αμυνταίου η αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΑΦΚΑ) από την Κεντρική Διοίκηση.

Η αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της κας Σημέλας Γιαννιτσοπούλου με τον πρώην Υπουργό Υγείας, που με τη βοήθεια στοιχείων που τους κοινοποίησε ο πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου, κατάφεραν να ξεκινήσουν την εν λόγω διαδικασία.

Η κα Σημέλα Γιαννιτσοπούλου επισήμανε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας και το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αμυνταίου θα λάβει γνώση και για αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου.

Η δημοτική σύμβουλος Αμυνταίου κα Σωτηρία Σονιάδου γνωστοποίησε προς όλους τους πολίτες, αλλά και προς τον Δήμαρχο Αμυνταίου, όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, τα έγγραφα που στάλθηκαν και τη μελέτη που καταρτίστηκε και παρουσιάστηκε στον Υπουργό Υγείας τόσο για την κτιριακή αναβάθμιση, όσο και για τη στελέχωση που απαιτείται ώστε το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου να λειτουργήσει στο 100% της δυναμικής του.

Η αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου είναι αποτέλεσμα στοχευμένης εργασίας και επικοινωνίας κι όχι της αποστολής μιας ετεροχρονισμένης επιστολής / παράκλησης, κε Δήμαρχε.

Γραφείο Τύπου

Του Συνδυασμού

«Με Ορίζοντα το Μέλλον»