Νέος δήμαρχος Φλώρινας ο Άκης Καραγκιοζίδης

Με ψήφους 9 έναντι 8 του Άρη Αριστείδου 1 της Όλγας Μούσιου και μιας λευκής ψήφου εκλέχτηκε νέος Δήμαρχος του Δήμου Φλώρινας ο Δημοτικός Σύμβουλος Άκης Καραγκιοζίδης στη θέση του παραιτηθέντος Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Βοσκόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του Δημάρχου προκειμένου να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές.

Όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο συνήλθαν σήμερα 28.6.2019 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του συνδυασμού του κ. Βοσκόπουλου και με εσωτερική διαδικασία εκλέχτηκε νέος Δήμαρχος ο κ. Άκης Καραγκιοζίδης για το χρονικό διάστημα μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Κατά την διαδικασία πραγματοποιήθηκαν τρεις ψηφοφορίες. Στην τελευταία ψηφοφορία έλαβαν ο κ. Καραγκιοζίδης 9 ψήφους, ο κ. Αριστείδου 8 ψήφους, η κα Μούσιου 1 ψήφο και βρέθηκε 1 λευκή ψήφος.

Το αποτέλεσμα αυτό πρόκειται να επικυρωθεί τόσο από το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας όσο και από την αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Μακεδονίας.