Οι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας Φλώρινας του συνδυασμού “Φλώρινα – η πόλη μας”

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

«ΦΛΩΡΙΝΑ – Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

 

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Η αγάπη για τη Φλώρινα στην οποία ζούμε και η αγωνία μας για το αύριό της, μας οδήγησε στη δημιουργία μια παράταξης μέσα από την οποία θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη από ό,τι είναι σήμερα, μια πόλη που μας αξίζει.

Είναι αλήθεια πως ο κόσμος μας σήμερα, δεν έχει ανάγκη από κηρύγματα, αλλά έχει ανάγκη από παραδείγματα, από δέσμευση τιμής προς την κοινωνία και τον τόπο μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα του χθες, που μας οδήγησαν στη στασιμότητα και τον μαρασμό. Θα προχωρήσουμε σε πράξεις αφήνοντας πίσω λόγια και αναλύσεις, γκρίνιες και μεμψιμοιρίες.

Βάζουμε τον πήχη ψηλά εκεί όπου μας αξίζει και μπορούμε. Για να γίνουμε φωνή διεκδίκησης και αγώνα για όσα ονειρεύονται τα παιδιά μας και όσα αξίζουν στον τόπο μας. Για να δώσουμε στον πολίτη φωνή με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν καθημερινά.

Ξέρουμε που είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Με τη δική σας συμπαράσταση και στήριξη θα τα καταφέρουμε.

Πιστεύουμε στις δυνάμεις των συμπολιτών μας χωρίς καμιά απολύτως διάκριση, χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Προερχόμαστε από εσάς και αγωνιζόμαστε για εσάς χωρίς εξαρτήσεις και κομματικά δεκανίκια.

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο συνδυασμός μας «ΦΛΩΡΙΝΑ – Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» γεννήθηκε μέσα απ’ τους πολίτες και είναι ταγμένος να τους υπηρετεί με αταλάντευτο στόχο τη Φλώρινα που οραματιζόμαστε και θέλουμε για μας και τα παιδιά μας.

 

Για τον συνδυασμό

«ΦΛΩΡΙΝΑ – Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

 

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας Φλώρινας:

ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΑΦΟΥ ΖΩΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΚΟΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ (ΒΕΝΟΣ) του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΜΑΡΓΑ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΥΛΟΥ

ΠΟΛΟΖΙΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΡΑΠΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΝΟΥΛΗΣ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΣΙΑΚΟΥ ΡΟΣΜΑΡΗ (ΡΟΖΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΙΣΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΣΟΡΜΠΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΣΟΥΜΙΤΑ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

 

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΪΟΥ 2019

Στις επερχόμενες εκλογές καλούμαστε, μεταξύ άλλων, να εκλέξουμε τους συμβούλους των κοινοτήτων, σε ξεχωριστή κάλπη και με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο. Για το συμβούλιο της κοινότητας Φλώρινας, που θα αποτελείται από 11 κοινοτικούς συμβούλους, μπορούμε να σταυρώσουμε μέχρι δύο (2) υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού. Ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος θα εκλεγεί πρόεδρος εφόσον ο συνδυασμός λάβει άνω του 50% των ψήφων.