Ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος στο Εργατικό Κέντρο της Φλώρινας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας επισκέφτηκε χθες ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Ανδρέας Σπυρόπουλος, συνοδευόμενος από το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Χρήστο Ναούμ, τον Γραμματέα της Ν.Ε. Φλώρινας Βαγγέλη Στάιο, μέλη της Ν.Ε. και στελέχη του κόμματος, όπου και συναντήθηκαν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Φ. ενημέρωσε για τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής.

Συγκεκριμένα αναλύθηκε το εργασιακό τοπίο της Φλώρινας, το μεγάλο πρόβλημα της υψηλής, δομικής ανεργίας στον νομό, οι συνέπειες της απολιγνιτοποίησης, αλλά και το μεγάλο θέμα του κόστους της θέρμανσης στην περιοχή.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Φ. εστίασε, στο υψηλό φόρο καυσίμων που καταβάλουν αναγκαστικά οι συμπολίτες μας κατά την διάρκεια, του μακρύ χειμώνα και πρότεινε την κατάθεση τροπολογίας από την πλευρά της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σχετικά με το ζήτημα. Πρόταση την οποία ο Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. βλέποντας την θετικά, δεσμεύτηκε ότι θα την εισηγηθεί στον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και την κοινοβουλευτική ομάδα.

Τέλος ο Γραμματέας δήλωσε πως τόσο αυτός, όσο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα είναι δίπλα στους εργαζομένους αλλά και την τοπική κοινωνία της Φλώρινας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ