Περιοδεία του ΚΚΕ στον ΑΗΣ Μελίτης

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την Βογιατζή Μαρία, υποψήφια βουλευτής στην ΠΕ Φλώρινας πραγματοποίησε περιοδεία στον χώρο του ΑΗΣ Μελίτης. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συνομίλησε με τους εργαζόμενους και άκουσε τους προβληματισμούς τους.

Τόνισε ότι το δίλημμα των νέων εκλογών είναι ένα: «Ή δίνεις συναίνεση στη στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ή ενισχύεις τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση από τη σκοπιά των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων δυναμώνοντας το ΚΚΕ, κάτι που το ΚΚΕ έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με τους αγώνες του και στην περιοχή, ότι μπορεί να το κάνει, όπως για παράδειγμα η προσπάθεια για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στο έγκλημα της απολιγνιτοποίησης. Γι αυτό τον λόγο κάλεσε όλους τους εργαζομένους παρά τις διαφωνίες και τις ενστάσεις που μπορεί να έχουν απέναντι στο ΚΚΕ, στις 25 Ιουνίου να το ενισχύσουν».

Ακόμη ξεκαθάρισε στους εργαζόμενους ότι το ΚΚΕ και την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρίσκεται στον δρόμο του αγώνα και τους κάλεσε να συμπορευθούν μαζί του και στην πράξη ώστε να ανατρέψουν τα αντιλαϊκά νομοσχέδια που θα έρθουν.