Πρόσκληση ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης της υποψήφιας Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας Πέρκα Θεοπίστης στη Φλώρινα

Πρόσκληση ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης της υποψήφιας Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας και Αναπληρώτριας Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Πέρκα Θεοπίστης (Πέτης) στη Φλώρινα

Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων πλησιάζει. Η μάχη της πολιτικής αλλαγής και της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές 21η Μάϊου κορυφώνεται. Έχουμε χρέος να δώσουμε όλες και όλοι το παρόν σ’ αυτόν τον αγώνα. Με όραμα και με σχέδιο. Με πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο.

Η Φλώρινα πρέπει να συστρατευτεί στον κοινό αγώνα  και να στείλει το μήνυμα της  νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Γι’ αυτό με μεγάλη μου τιμή, καλώ όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μου να παρευρεθούν στην ανοικτή πολιτική εκδήλωσή μου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 08.05.2023 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Hotel Lingos».

Τους/Τις καλώ, να πούμε όλοι μαζί το μεγάλο «ναι» στην πολιτική αλλαγή. Το μεγάλο ναι στην ασφάλεια, τη σιγουριά, την σταθερότητα. Το μεγάλο ναι στην πρόοδο και την εξέλιξη της χώρας. Το μεγάλο ναι στην Ελλάδα που θα αποτελέσει και πάλι πρότυπο δημοκρατίας. Να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα, που σημαίνει να συγκλίνει με τον μέσο όρο των χωρών της ευρωζώνης σε όλους τους δείκτες.

Η εκδήλωση αφορά στην αποδόμηση του αφηγήματος της κυβέρνησης της ΝΔ με επίσημα στοιχεία, στην παρουσίαση του συμβολαίου αλλαγής – του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στην αποτίμηση του κοινοβουλευτικού και πολιτικού μου έργου και στις προτάσεις μου για τη παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής μας.  Οφείλουμε να κάνουμε την Π.Ε. Φλώρινας μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή, ελκυστική περιοχή που κρατάει τον πληθυσμό της.  Να αυξήσουμε το κατά κεφαλήν ΑΕΠ και όλους τους αναπτυξιακούς δείκτες και να συγκλίνουμε με τον μέσο όρο της ευρωζώνης. Να προστατέψουμε και να αναδείξουμε τη φυσική και πολιτιστική  μας ταυτότητα.

Θέλουν να πιστέψουμε ότι το παρακράτος είναι κανονικότητα! Ότι η κατάρρευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του πρωτογενή τομέα είναι κανονικότητα! Θέλουν οι νέοι να μην πάνε να ψηφίσουν! Θέλουν να πιστέψουμε πως η χώρα τους ανήκει! Ήρθε η ώρα να τους πούμε «Ως εδώ».

Είναι σαφές ότι θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη Παντού! Με παρουσία δυνατή! Γιατί ξέρουμε και μπορούμε! Ξανά μαζί! Αυτή τη φορά διαφορετικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας.