Συγχαρητήρια για την Εκλογή του Νέου Δημάρχου Πρεσπών κ. Γιώργου Στεργίου και των Δημοτικών Συμβούλων στην Πρέσπα

Η “Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών” εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Πρέσπας, κ. Γιώργο Στεργίου, καθώς και όλους τους Εκλεγέντες  (νέους και παλιούς) Δημοτικούς Συμβούλους, στους οποίους ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε ιδιαίτερα, τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τα μέλη της Ένωσής μας, τον κ. Μάνο Δημητρόπουλο και την κα Ιωάννα Τσίκου-Βουτσινά, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των Δημοτών μας, μεταξύ πολλών και αξιόλογων υποψηφίων.

Η εκλογή του κ. Γιώργου Στεργίου και των νέων Δημοτικών Συμβούλων σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την περιοχή των Πρεσπών και ανοίγει τον δρόμο για ένα λαμπρό και παραγωγικό μέλλον στο τόπο μας.

Πιστεύουμε και ευχόμαστε ότι όλοι μαζί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπό την ηγεσία του Νέου Δημάρχου, θα εργαστούν σκληρά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Η “Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών” είναι έτοιμη να συνεργαστεί στενά με το νέο Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για την προώθηση του κοινού στόχου μας, την ευημερία των κατοίκων της περιοχής μας και την ανάπτυξη των Πρεσπών που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τον Τουρισμό.

Με τιμή για την

“Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών”

Ο Πρόεδρος

Στράτος Βασιλόπουλος