Συμμετοχή του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στην Εκδήλωση προς τιμήν του Σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητου

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», παρέστησαν την Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023, στην εκδήλωση προς τιμήν του εκλεκτού Ποιμενάρχη μας, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητου, που είχε θέμα «Την Διακονίαν Σου Πληροφόρησον», στην κατάμεστη Αμφιθεατρική Αίθουσα του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Βοσκόπουλος είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει και δημόσια τον Σεβασμιότατο κ. Θεόκλητο και να τον ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία, αλλά και για την πνευματική του καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κ. Βοσκόπουλος ανέφερε στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο ότι η Μητρόπολή μας θα είναι πλέον πιο φτωχή χωρίς τον αγαπημένο Ποιμενάρχη μας, που ήταν πάντα μπροστά σε όλους τους αγώνες της περιοχής μας και του ευχήθηκε να απολαύσει την νέα περίοδο της ζωή του και να ξεκουραστεί, μετά από τόσα χρόνια κοπιώδους εργασίας και ανιδιοτελούς προσφοράς. Ο κ Θεόκλητος ευλόγησε τον κ. Βοσκόπουλο και του ευχήθηκε πρόοδο, προκοπή και καλό αγώνα.

Η εκδήλωση αυτή είχε μια βαρύνουσα σημασία για όλους και έγινε μέσα σε συνθήκες ιδιαίτερης συγκίνησης, εφόσον ο Μητροπολίτης μας έκλεισε τον κύκλο της Αρχιερατικής Ποιμαντορίας του με την εκούσια παραίτησή του, για αυτό και πλήθος κόσμου παραβρέθηκε για να τιμήσει τον κ. Θεόκλητο. Η διοργάνωση και η υλοποίηση έγινε με πρωτοβουλία του Αρχιμανδρίτη, π. Θεωνά Αθανασιάδη, και των δραστήριων μελών του Κέντρου Νεότητας «Άγιος Κήρυκος» της Μητρόπολής μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον εμπνευστή της εκδήλωσης, π. Θεωνά Αθανασιάδη, και σε όλους τους συμμετέχοντες, κυρίως, όμως στα νέα παιδιά, που δημιούργησαν σε όλους μας το κλίμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου μας!

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου